Сергій Дядюшко

Лабораторія “Ескулаб” є однією з найбільш передових та прогресивних медичних лабораторій на заході України. Заснована лікарями, вона зосереджується на наданні високоякісних лабораторних досліджень, щоб забезпечити кожній людині доступ до якісної медицини незалежно від її місця проживання.

Однією з ключових переваг лабораторії “Ескулаб” є її широкий спектр різновидів досліджень. Клієнти мають можливість обрати необхідні процедури з більш ніж 1000 видів діагностичних тестів. Це охоплює широку гаму лабораторних аналізів, включаючи клінічні, біохімічні, імунологічні, молекулярні та генетичні дослідження. Незалежно від вашої потреби, лабораторія “Ескулаб” зможе задовольнити ваші вимоги та забезпечити достовірні результати.

Ступінь технологічності та точність досліджень в лабораторії “Ескулаб” досягається завдяки використанню сучасного медичного обладнання та передових технологій. Штрих-кодування пробірок гарантує високу точність і унеможливлює помилки в процесі обробки даних. Крім того, лабораторія самостійно приєдналася до програми RIQAS (Великобританія), що забезпечує зовнішню оцінку якості її роботи, щоб забезпечити найвищі стандарти і надійність результатів.

Один із аспектів, на який лабораторія “Ескулаб” приділяє особливу увагу – це швидкість та зручність обслуговування клієнтів. Їх логістична система працює бездоганно, забезпечуючи швидку доставку біоматеріалу з відділень лабораторії до місця проведення досліджень. Кур’єри регулярно забирають проби в спеціальних термоконтейнерах, забезпечуючи оптимальні умови зберігання та надійність результатів.

Крім того, лабораторія “Ескулаб” відома своєю уважністю до клієнтів та створенням комфортних умов для них. Вони пропонують різні комплекси досліджень та акційні пропозиції, які дозволяють економити кошти пацієнтам при проведенні діагностичних процедур. Це стимулює людей звертатися до лабораторії “Ескулаб” та брати більше відповідальності за своє здоров’я.

Успіх лабораторії “Ескулаб” підтверджується високою популярністю серед клієнтів і медичних фахівців говорить Сергій Дядюшко. Відділення лабораторії присутні у 8 областях та місті Київ, з кожним роком кількість відділень зростає, також додаються нові регіони. Компанія не зупиняється на досягнутому та продовжує розвиватися, намагаючись надати доступ кожному жителю України до якісної та сучасної медицини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *